В продължение на години автомобилната индустрия беше в състояние на

...
В продължение на години автомобилната индустрия беше в състояние на
Коментари Харесай

Еуфорията по електромобилите отшумява, производителите отлагат плановете си

В продължение на години автомобилната промишленост беше в положение на еуфория във връзка с електрическите автомобили. Производителите на коли представяха оптимистични прогнози за продажбите на електрически модели и обявяваха амбициозни цели за напредък. Уолстрийт увеличи оценките както на старите производители на коли, по този начин и на новосъздадените компании, частично въз основа на техните визии за бъдещето на електрическите автомобили, заяви.

Сега възторгът понижава и фирмите още веднъж предизвикват избора на потребителите. Автомобилни производители от Ford Motor  и General Motors  до Mercedes-Benz, Volkswagen, Jaguar Land Rover и Aston Martin свиват или отсрочват проектите си за електрически транспортни средства.

Дори американският водач в производството на електрически транспортни средства Tesla, който държи дял от над 50% от продажбите на електрически автомобили в страната, се приготвя за " може би доста по-нисък " ритъм на напредък, съгласно публични оценки от края на януари основният изпълнителен шеф Елон Мъск.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР