В продължение към годишния обзор на, посветен на най-сполучливите цитати

...
В продължение към годишния обзор на, посветен на най-сполучливите цитати
Коментари Харесай

2020 година в цитати на Бойко Борисов: Репетирате дали ще ви оправя още днеска, или кво?

В продължение към годишния преглед на , отдаден на най-сполучливите цитати на 2020 година (която въобще няма да я разясняваме!), екипът ни ви предлага топ 10 на запаметяващите се мисли, изречени от премиера Бойко Борисов.
И защото всяка от тях заслужава изключително внимание, няма да си позволим да ги класираме. Просто ще ви оставим да си ги припомните - къде за положително въодушевление, къде за не чак толкоз!
Заседание на Министерски съвет. 19 февруари, 2020 г. 

С неотстъпчивост министър-председателят разяснява и различен въпрос - " чувството " за корупция.

Но мненията по адрес на президента не стопираха дотук. По мотив " късата карантина " на президента, министър-председателят изобретателно съобщи на съвещание на Министерски съвет от октомври: 

Най-важната повеля на Бойко Борисов към лекарите беше бързо да лекуват. " Здравите да се връщат на работа! 16-17 дни лекуване и, в случай че го удариш още един път с карантината, след това му забраниш да излиза, на него ще му стане месец и нещо. Много внимателно и доста разгадавам на докторите. Човек по човек, който е здрав да работи.! ", съобщи Борисов.

Ще напомним само, че репликата на премиера доста наподобява на един различен израз: " Arbeit macht frei ", немска фраза, означаваща: " Трудът освобождава ". Този девиз е поставян над входа на доста концентрационни лагери от националсоциалистическия интервал в Германия. В интерес на истината е обаче да се каже, че фразата " Arbeit macht frei " постоянно се употребява отвън историческия подтекст, като не се плануват законови наказания при непредумишлената ѝ приложимост.
За да се обогатите, уважаеми читатели, с още неповторими крилати изречения, изречени в общественото пространство през 2020 година, ви предлагаме да погледнете и Топ 20 в обзора ни от цитати за миналите 12 месеца. И да, те не са единствено смешни. Не са!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР