В присъствието на Лука де Мео- изпълнителен директор на Renault

...
В присъствието на Лука де Мео- изпълнителен директор на Renault
Коментари Харесай

Renault анонсира ново SUV-купе за Корея

В наличието на Лука де Мео- изпълнителен шеф на Renault Group, Renault Korea Motors (RKM) анонсира проектите си за пазарното лансиране на нови линии коли, които да отразяват новите полезности на компанията за локалния пазар.

Продуктите са развити на нова платформа, а производството им се чака да стартира през 2024 година, като за задачата, за идващите 6 години, е планувана инвестиция в размер на повече от 900 млн евро.

От Renault Korea Motors споделят, че новите артикули ще бъдат с HEV (Hybrid Electric Vehicles) модели от D-сегмент, като ще бъдат създадени въз основата на последна еволюция на Geely-Volvo технологии и предопределени както за локалния пазар, по този начин и за експорт.

RKM популяризира и изображение на един от бъдещите си нови продукти- купеобразен SUV модел, който ще бъде създаден и създаван в Южна Корея, и " ще придвижи упоритостите на марката посредством мощен, съвременен и атрактивен жанр, който по-късно ще бъде развъртян в цялата гама ". " Той ще води намиращите се в него в бъдеще, където технологиите и нововъведенията ще свързват подвижността и цифровия живот, и ще оферират обгрижващи услуги на нашите клиенти ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР