В приказка се превърна сватбата на Христо и Ивона Георгиеви.

...
В приказка се превърна сватбата на Христо и Ивона Георгиеви.
Коментари Харесай

Христо и Ивона си казаха да на Римския с Гладиатор

В приказка се трансформира сватбата на Христо и Ивона Георгиеви. Младоженците си споделиха заветното " да " на изнесен обред на Римския стадион под цветна арка и на фона на музиката на саундтрака от кино лентата „ Гладиатор “.

Двойката избрала в последния миг мястото на радостното събитие. Освен роднините и другари на младото семейство очевидци на ритуала станаха и стотици пловдивчани, които се стопираха, с цел да следят.

Сватбата бе снимана с дрон. Църковният брак се състоя в църквата " Св. Богородица ", а купонът бе в ресторантъа на хотел " Санкт Петербург " със 140 посетители. Сватбената декорация бе дело на Ваня Гергова, а заснеманието бе на студио " Дардов ".

Христо и Ивона са дружно от две години. Миналата година в Дубровник, още веднъж през май и отново пред очите на стотици туристи, младежът направил публично предложение на обичаната си.

Младоженецът е от Ивайловград, а дамата на сърцето му - от Бобовдол. Живеят в София, само че до края на годината ще се реалокират в града под тепетата. Избрали Пловдив за тържеството, защото съгласно тях градът е доста по-красив от столицата.

Христо работи като търговски представител на здравна инсталация, а Ивона е търговски представител на алкохолни питиета.

Меденият месец на двамата ще е в Барселона. Ицо е припрян да види " Ноу Камп ", макар че е разпален почитател на съперника на каталунците в Шампионската лига - Ливърпул.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР