В превърналата се в сензация книга „Търсене на свобода“ за

...
В превърналата се в сензация книга „Търсене на свобода“ за
Коментари Харесай

Как принцеса Даяна помогнала на принц Хари в израстването му? - slava.bg

В трансформиралата се в сензация книга „ Търсене на независимост “ за принц Хари и Меган Маркъл се разказват и забавни детайлности към детството на херцога на Съсекс.

Журналистите Омид Скоби и Каролин Дюран изясняват, че неговата майка – принцеса Даяна се страхувала, че дребният ѝ наследник ще пораства подценен и се стараела да му демонстрира, че с нищо не отстъпва на принц Уилям, който ще е бъдещият крал на Англия.

„ Даяна се опитвала да внуши на дребния си наследник концепцията, че той не би трябвало да разрешава на който и да било да му демонстрира, че е с нещо по-долу, тъй като няма да бъде в никакъв случай крал “, пишат Скоби и Дюран – Във всеки случай, тя се обосновавала, че на Хари му провървяло, тъй като той има късмет да откри своето място “.

С този метод на Лейди Ди възпитават децата си и принц Уилям, и Кейт Мидълтън. Те се пробват да поддържат атмосфера, в която всичките им наследници да се усещат равни. Освен това, Уилям следи Джордж да не повтори неговата неточност – внукът на кралица Елизабет Втора не се е примирил, че неговият живот е бил съдбоносен.

Източник: tialoto

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР