„В предстоящите епизоди ще има любов, противопоставяне на характери и

...
„В предстоящите епизоди ще има любов, противопоставяне на характери и
Коментари Харесай

Юлиан Вергов: В шести сезон зрителите ще видят различен доцент Банков

„ В идните епизоди ще има обич, опълчване на характери и една разлъка. Съвсем скоро феновете ще схванат за какво шести сезон се споделя „ Анатомия на гнева “. Този сезон феновете ще видят друг доцент Банков “, загатна Юлиан Вергов пред Гала в "На Кафе ". Актьорът, чието връщане в хитовата продукция, провокира голямо неспокойствие измежду почитателите, призна, че преди е бил по-експанзивен, само че с времето се е научил да сдържа гнева си. „ В „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “ ще има медицински случаи, които са изключителна необичайност. Истината е, че интервенциите са натоварващи – едни от най-стресовите моменти са, когато би трябвало да гледаме монитора в операционна и да правим в синхрон операцията. Искам да е правдиво, само че не бих желал да встъпвам прекалено много в материята “, съобщи Юлиан Вергов, който още веднъж е на снимачната площадка на най-успешния български медицински сериал. За разведряване в диалога артистът беше предизвикан да опита познанията си с детска игра, в която би трябвало да оперира пластмасов пациент и да извади попадналата движимост.

„ Юлиан има толкоз мощно наличие на сцената – не обича пресиления рев, нито глупавите смешки. С него ни свързва надълбоко другарство, работа на театралната сцена и в разнообразни продукции “, показа във видео-изненада актрисата Теодора Духовникова, която феновете на NOVA ще видят в сериала „ Дяволското гърло “. Сред другите занимателни истории и мемоари, тя даже описа по какъв начин двамата посрещнали Нова Година на бензиностанция след зрелище.

Тази вечер, от 20:00ч. по NOVA доцент Банков ще би трябвало да се пребори за своето място в болничното заведение. Ева ще продължи да търси отговори за предишното на доцент Банков и доктор Огнянова. Спомените ще се трансфорат в конфликт с сегашното, в който ще се намеси даже и доктор Ковачев.

Не пропускайте новия епизод на „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “ довечера от 20:00ч. по NOVA.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР