В празничните дни на Коледа и Нова година БНТ HD

...
В празничните дни на Коледа и Нова година БНТ HD
Коментари Харесай

В празничните дни по БНТ HD: Най-атрактивните спортни събития на 2017

В празничните дни на Коледа и Нова година Българска национална телевизия HD ще предложи на феновете богата спортна стратегия. Спортно-развлекателният канал на публичната телевизия (БНТ HD) ще напомни на феновете вълнуващи мигове от най-престижните спортни надпревари, които медията излъчи през отминаващата година. В рубриката „ Най-доброто от 2017 " ще бъдат показани на най-вълнуващите мигове и триумфите на българските спортисти от футбола, волейбола, тениса, баскетбола, леката атлетика, художествената гимнастика, сноуборда и биатлона.


Продължават и директните излъчвания на стартовете от международна купа по ски – на 28 и 29 декември от Лиенц /Австрия/ и Бормио /Италия/.

На 23 и 30 декември (две следващи съботи) от 16:30 часа последователите на баскетбола ще имат опция да проследят в директни излъчвания дуелите от Националната баскетболна лига: «Лукойл Академик “ – „ Балкан “ и „ Левски 2014 “ – „ Спартак “ (Плевен).

На 24 декември от 9:15 часа феновете ще имат опцията да се насладят на галаконцерта на медалистите от европейското състезание по фигурно пързаляне, а от 16:00 часа – да гледат специфичната селекция на Българска национална телевизия HD „ Най-доброто от международното състезание по художествена гимнастика 2017 “.

На 25 и 26 декември минутите за „ Най-доброто от 2017 “ са отредени за феновете на футбола. Те ще могат да гледат още веднъж от 16:00 часа срещата сред националните тимове на България и Швеция (25.12) и мача „ Спортинг “ – „ Лудогорец “ (26.12).

В три следващи дни Българска национална телевизия HD ще покаже впечатляващите победи на волейболните ни национали в Световната лига. На 27 декември ще бъде излъчен триумфът против европейския първенец – тима на Русия, на 28 декември е срещата на българските волейболисти против международния отличник – отбора на Полша. На 29 ще бъде излъчен наново победният мач против златните медалисти от Олимпийските игри – съставът на Бразилия. Началните часове на срещите са в 16:00 ч.

В последния ден на 2017-а Българска национална телевизия HD ще покаже най-хубавото от стартовете за Световната купа по сноуборд, която се състоя в България при започване на годината, а в първия ден на новата 2018 година от 16:20 часа публичната телевизия ще напомни триумфа на Григор Димитров на тенис-турнира „ София Оупън “.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР