В повторния дебют на Стамен Белчев начело на ЦСКА армейците“

...
В повторния дебют на Стамен Белчев начело на ЦСКА армейците“
Коментари Харесай

ЦСКА трагичен и при бай Стамен

В повторния дебют на Стамен Белчев отпред на ЦСКА „ армейците “ изгубиха с 0:1 първия полуфинален конфликт за Купата на България с Ботев Пловдив на Националния стадион „ Васил Левски “.

Макар и ситуацията при „ алените “ да е добре позната за експерта, той потвърди, че не разполага с работеща магическа пръчка. Едва забележими бяха измененията в играта на ЦСКА, спрямо това, което показваше тима при досегашния си ментор Нестор Ел Маестро.

В същото време Ботев Пловдив се възползва от една от дребното си благоприятни условия за гол. Уме Емануел свари неподготвена отбраната на домакините секунди след началото на второто полувреме.

Той беше създател на единствения гол в мача, който в началото не беше зачетен за засада, само че след инспекция на ВАР се оказа, че Юрген Матей я покрива.

Двата тима доиграха мача и с човек по-малко, откакто Ивелин Попов и Браян Кордоба бяха изгонени с директни червени картони.

Футболистът на „ канарчетата “ фаулира Кордоба в центъра на терена. Двамата влязоха във физическа разпра и основният арбитър Драгомир Драганов ги изгони.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР