В повечето случаи цената на имота след намесата на хоумстейджинг

...
В повечето случаи цената на имота след намесата на хоумстейджинг
Коментари Харесай

Как може да вдигнем цената на имота си

В множеството случаи цената на парцела след намесата на хоумстейджинг (Home Staging - бел. ред.) експерт се усилва с сред 3 до 10 на 100, което несъмнено покрива инвестицията в тази услуга, демонстрират наблюдения на imoteka.bg.

Ремонтът на жилищен парцел цели угаждане на усета на притежателя за интериора и неговата функционалност. Хоум стейджинг услугата обобщава усетите на по-голямата част от бъдещите купувачи. Хоум стейджинг експертите изследват усърдно трендовете в интериора и залагат на към този момент сполучливи тактики за основаване на интериорни концепции за продажба на парцела.

При ремонта притежателят на парцела самичък избира рамката на своя бюджет, като може да акцентира на висококачествени и скъпи материали, материи, мебел, украса, осветителни тела. Неговата цел е инвестиция, а не понижаване на непотребни разноски.

 istock istock
При хоум стейджинга концепцията е друга - натъртва се на бюджетни решения, само че в това време - смели, ефикасни и функционални. Винил, тапети, фолиа, полиуретан, бои за плочки, полиестер за материи и други, можем да открием в апартамент, минал през ръцете на хоум стейджинг експерта. Използват се ярки, наситени цветове, които подсъзнателно въздействат в интерес на парцела, чиято цел е да ни заинтригуват и убедят в хубостта и елегантността си. Целта е бързо привличане на вниманието, последвано от бърза продажба.

Кои са най-търсените квартали за покупка на жилище в София

Обратното е при ремонта - вероятността притежателите да заложат на неутрална цветова палитра, съчетана с един, два спомагателни цвята, е огромна. Малко са тези, които биха рискували да опитват без намесата на интериорен дизайнер. Това в множеството случаи не води към един добре планиран и заявяващ себе си интериор, показват от компанията.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР