Семейство е травматизирано“ от това, че децата никога повече не

...
Семейство е травматизирано“ от това, че децата никога повече не
Коментари Харесай

Семейството претърпя ужасна петзвездна ваканция, докато децата са откарани по спешност в болница

Семейство е „ травматизирано “ от това, че децата „ в никакъв случай повече не желаят да отидат на отмора “, откакто пътуването им до Турция за £3700 ги остави приковани към леглото с подозирана храна отравяне и бебето на интравенозно капково вливане в болница.

Холи Паркин, на 27 година, от Дагенхам, източен Лондон, отпътува за Турция през септември 2023 година с колегата си, Матю Морис, на 25 година, и техните деца Кайдан, на 4 година, и Мирея-Грейс, една, и детето на Холи от друга връзка, осемгодишната Амелия. Тяхната осемдневна почивка с ол инклузив, която коства общо £3777,21, се утежни, откакто Холи сподели, че нейният сътрудник и децата й са се разболели със подозрение за хранително отравяне на втория им цялостен ден в петзвездния Granada Luxury Belek Хотел.

Холи сподели, че цялото семейство, като се изключи нея, по-късно са били приковани към леглото от диария и повръщане за към пет дни, оставяйки Амелия и Кайдан, които и двамата са с аутизъм, да се борят да се примирят с терзанието да видят р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР