Кубрат Пулев влиза в новото риалити Островът на 100-те гривни“.

...
Кубрат Пулев влиза в новото риалити Островът на 100-те гривни“.
Коментари Харесай

Кубрат Пулев влиза в „Островът на 100-те гривни“?

Кубрат Пулев влиза в новото риалити „ Островът на 100-те гривни “. Тази непотвърдена публично информация доближи до ушите на Intrigi.bg. Според неизвестен източник Кобрата е един от участниците в екзотичното шоу, които ще се излъчва наесен по бТВ.

Информацията идва от запалени почитатели на риалити шоуто, съгласно които той ще бъде огромният коз на продуцентите, с който ще си подсигуряват огромна гледаемост. Съмненията се потвърдиха и от неналичието на каквато и да било интензивност в профила на Пулев през последните седмици.

До момента Кубрат не е взел участие в риалити излъчвания, за разлика от брат си Тервел, който гледахме във ВИП Брадър преди няколко години. Нищо чудно брат му да е съумял да ги убеди да се впусне в това премеждие, премията от което не е по никакъв начин дребна – 300 000 лв..

Близки до Кобрата признават, че боксьорът има крещяща потребност от тези пари около увеличението на фамилията си. Припомняме, че с изключение на двете си деца от Розали – Христина и Спартак, се чу и че Кобрата чака още две – близнаци. Дори и да не завоюва риалити шоуто, хонорарът сигурно ще е добре пристигнал за Пулев.

Освен това, в случай че звездният първенецът в действителност се окаже един от звездните участници в шоуто, най-вероятно успеха ще му е авансово уговорена. Такъв беше казусът с Благо Георгиев, който влезе в предишния сезон на Сървайвър с единственото изискване да излезе победител.

Междувременно, тв водещият Александър Сано се издаде, че риалити шоуто ще се снима на Филипините. В кадър той даже сподели кой е островът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР