В последното десетилетие през стадион Георги Аспарухов минаха стотици чуждестранни

...
В последното десетилетие през стадион Георги Аспарухов минаха стотици чуждестранни
Коментари Харесай

Играл в Левски перуански бунтар реши да спре с футбола на... 28 години

В последното десетилетие през стадион " Георги Аспарухов " минаха стотици задгранични играчи, които не се задържаха дълго, защото не вършеха и кой знае какъв брой работа в . " Сините " почитатели сигурно към този момент са не запомнили най-малко половината имена, които играеха в обичания им тим през този интервал от време, а едно от тях е това на перуанеца Хеан Деса .
Той бе част от отбора през сезон 2016/17 и играеше на позицията дясно крило, само че поради извънредно несериозното си отношение към работата, бе уволнен дисциплинарно при започване на 2017 година. След България, известно време Деса не си откри нов тим, само че в последна сметка се завърна в Перу и игра за 3-4 клуба, преди през днешния ден да разгласи окончателното си решение, че стопира с футбола на едвам 28 години...
" Преди всичко желая да благодаря на фамилията си за поддръжката, на моята половинка и на клубовете, които се интересуваха от мен. Исках да оставя това известие тук, с цел да ви осведомявам, че решението ми е да не играя повече футбол. Благодаря за всичко, топчице, ти беше моето всичко, ще ми липсваш. Благодаря за всичко, Господи ", написа към този момент някогашният футболист в обществените мрежи.


Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР