В последно време Гери-Никол привлича внимание основно с почивките си

...
В последно време Гери-Никол привлича внимание основно с почивките си
Коментари Харесай

И Гери-Никол клъцна нослето

В последно време Гери-Никол притегля внимание главно с почивките си за сметка на изчезналите шлагери. Докато отмаря по Малдивите и Дубай, където се подвизаваше до скоро, поп лолитата изпъкна и с ново носле.

Очевидно модата на ринопластиката завладя и варненката, а това се вижда прелестно в настоящите й фотоси. Феновете й не пропуснаха тази оригиналност. Някои я похвалиха, само че други пък не я пожалиха за корекцията. "И тази с нов нос. Всички известни полудяха ", разясняват забележимата смяна при Герито. "Сега да вземе да си понижи и дупарата ", отсичат други.



Тези дни нейната колежка Дара съобщи, че и тя е възнамерявала да прави сходна промяна, само че в последна сметка се е отказала. "В обществените мрежи филтрите, които може да ползваш за фотоси, толкоз те трансформират, че ставаш привързан. Аз също се подведох и започнах да си мисля какъв брой хубаво би било да си направя носа по-малък. Трябваше да проведа един сериозен диалог със себе си, който звучеше по този начин - "Трябва да си смалиш носа! ", а другото ми Аз споделяше - "Не, не би трябвало, носът ти е супер! ", описа Дара. Гери-Никол обаче самоуверено се впуска в това предизвикателство, с което още повече се приближава до слуховете, че ще подпише с "Пайнер ", където множеството оборотни попфолк изпълнителките към този момент са се ремонтирали. Преслава, Галена, Емилия, Анелия, Есил Дюран са една дребна част от ясните фолк представителки с ринопластика.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР