В последния възможен ден за регистрация първата политическа сила у

...
В последния възможен ден за регистрация първата политическа сила у
Коментари Харесай

В последния възможен ден: ГЕРБ се регистрира за местния вот с 9999 подписа

В последния вероятен ден за регистрация първата политическа мощ у нас – ГЕРБ, внесе документи в ЦИК за присъединяване на идния локален избор. Изборните бумаги на партията на Бойко Борисов с 9999 подписа бяха импортирани от административния секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов, народния представител Тома Биков, народния представител и ръководител на МГЕРБ Георг Георгиев и членове на младежката конструкция на партията.

По думите на Биков „ факторът за нормализация се назовава ГЕРБ “.

„ Ние тръгваме към победа на локалните избори, с вярата, че това е единственото деяние, което може да предотврати това, което се случи на национално равнище през последните 2 година, да се случи и на локално равнище през идващите 4 година Ние сме срещу това българските общини да бъдат превърнати в стартъп и в обект на опити. Вярваме, че българските общини съумяха да удържат ситуацията в тази дълга политическа рецесия, която съществуваше в България през последните 2 година и считаме, че оттук насетне общините и страната дружно би трябвало да основат това, което ние наричахме непоклатимост към този момент няколко предизборни акции “, разяснява той, представен от БГНЕС.

Относно тактиката на ГЕРБ за столицата , Биков разяснява, че от партията ще предложат „ квалифициран човек, който схваща от София, който схваща от политика, който не е попаднал инцидентно на някаква позиция. Не търсим някакъв опит. “

Попитан за какво го пазят толкоз дълго време кой е претендентът им за кмет на столицата, той отговори: „ Защото обичаме тайните. Сега няма да обявим претендент. Няма да останем без претендент. “

Той не пожела да каже дали ръководителят на Народното събрание Росен Желязков е претендентът за кмет на София. „ Ще имаме претендент. Единен. Предстои да го обявим “, съобщи Биков.

„ До 18-и е срокът в общинските изборни комисии партия ГЕРБ да се записва независимо. Ще имаме места, където ще участваме и в локални обединения . Тук сме дали опция на нашите общински структури да намерят най-хубавия и удачния вид за присъединяване “, сподели административният секретар на ГЕРБ, като посочи, че процесът по одобряване на претендентите за кметове на общини, кметове на кметства и общински съветници е завършил.

Георг Георгиев от своя страна съобщи, че предстоят едни от най-важните избори да страната. Тези избори би трябвало да бъдат професионално, експертно обезпечени. Смятам, че обществото ни изисква те да бъдат и въоръжени с морално-етични претенденти, които като застанат пред лицето на такива младежи, да могат да им приказват за съвремие, за модерност, за бъдеще. Наистина да им оферират фантазии за нещо по-добро “, означи ръководител на МГЕРБ.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР