В последния уикенд на октомври роуд шоуто Mercedes-Benz Star Experience

...
В последния уикенд на октомври роуд шоуто Mercedes-Benz Star Experience
Коментари Харесай

AMG армията на Mercedes атакува летище Лесново

В последния уикенд на октомври роуд шоуто Mercedes-Benz Star Experience беше в България за двудневно събитие. На летище Лесново до София проби на новите модели на Mercedes сe организираха в четири модула. В тях участваха посетители на генералния дистрибутор у нас Силвър Стар и оторизираните дилъри на марката.

Най-атрактивният модул беше с AMG моделите, които бяха тествани на пистата. Там участниците съумяха да усетят мощността, стабилността и прекъсването на AMG гамата модели на Mercedes.

В модул " Intelligent drive " участниците изпитаха на процедура до каква степен са стигнали колите Mercedes по пътя към самостоятелното шофиране. В упражненията за " Сигурност " тестваха опциите на автомобила в рискови условия. Ситуации зад кормилото, които всеки се надява да не изпита в действителния живот, само че в случай че изникнат, системите за сигурност на Mercedes са способни да спасят човешки живот.

В частта " На пътя " клиентите изпробваха комфорта и асистиращите системи в колите, които вършат пътуването с Mercedes извънредно прелестно, а Plug-in-Hybrid-те демонстрираха най-хубавата композиция от два свята – огромен пробег и ниски излъчвания.

За първи път в България беше показан и новият X клас на Mercedes, единственият премиум пикап на пазара, с който Mercedes влиза в изцяло нов за марката сегмент. По време на роуд шоуто клиентите на марката научиха повече за идната поява в България на услугата Mercedes Me Connect, с която автомобилът става част от цифровия свят на клиента.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР