В последните месеци в медиите упорито се тиражира новината“, че

...
В последните месеци в медиите упорито се тиражира новината“, че
Коментари Харесай

ЛИЛИ БЯСНА от слуховете, че е пратила сестра си старчески дом

В последните месеци в медиите настойчиво се тиражира „ новината “, че Лили Иванова е зарязала по-възрастната си сестра в старешки дом. Истината обаче била напълно друга, разяснява съседка на каката на певицата от столичния квартал „ Банишора “.

" От целия тоя памфлет е правилно единствено името на Магда. Проверявайте информацията си, бе хора. Магда си е супер. Жива, здрава и няма потребност от непозната помощ. Лили й се обажда всеки ден и обгрижва сестра си почтено. Дъщерите й също се грижат умишлено. Спрете се! Лили не го заслужава ", изригна Таня Тодорова, която населява една и съща кооперация дружно с каката на звездата.

" Магда не е в старешки дом. Здрава и права е и се обслужва сама. Живее с една от дъщерите си в огромен и хубав апартамент в „ Банишора “. Проверявайте преди да пишете нелепости, ядосва се комшийката, представена от „ Ретро “.

 

Самата Лили също се е жегнала от слуховете, че е отказала да се грижи за по-голямата си сестра. В годините обратно двете в действителност имали интервали, в които се сърдили една на друга, само че от дълго време били преодолели търканията. Магда има две огромни дъщери – Мария и Радмила. И с двете си племенници Лили е в прелестни връзки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР