В последните месеци Майли Сайръс така се е развихрила в

В последните месеци Майли Сайръс така се е развихрила в ...

Кой прави серенада на Майли Сайръс в болницата.


В последните месеци Майли Сайръс така се е развихрила в любовен план, че ни е трудно да проследим всичко, което се случва около нея. Първо бе изненадващата новина за развода й с Лиъм Хемсуърт, след това слуховете, че певицата има връзка с близката си приятелка Кейтлин Картър. Преди дни разбрахме, че двете са прекратили интимните си отношения.

А Майли явно обича да редува мъже с жени, защото сега е ред на нов господин да се опита да задържи сърцето й за по-дълго. Това е Коди Симпсън - австралийски музикант. Не е ясно точно от кога двамата са заедно, но със сигурност е отскоро.

На 3 октомври влюбените са забелязани да се целуват в ресторант в Лос Анджелис. А Сайръс прави непрестанни подмятания в Twitter, че наистина вече не е сама и именно Коди е мъжът до нея.

pic.twitter.com/dqzHkPSHda
— Miley Ray Cyrus (@MileyCyrus) October 9, 2019
Именно от социалните мрежи разбрахме и че преди дни Майли е постъпила в болница. Причината е възпаление на сливиците, което вече е овладяно и певицата се чувства много по-добре.

pic.twitter.com/WsLXAOHjB4
— Miley Ray Cyrus (@MileyCyrus) October 8, 2019
Но затова са виновни не само лекарите, които са я излекували, а и Симпсън. Сайръс сподели в Twitter кратко видео, на което се вижда как той й пее любовна песен и свири на китара. Нещо повече - младежът е написал специален текст, посветен на любимата му, пише Daily Mail.
Майли Сайръс, семейството й и почивката им в Юта и Аризона
Новата сродна душа на Майли Сайръс

Певицата се отдава на почивка

"Изведнъж се почувствах много по-добре. Най-сладкото момче дойде при мен и ми изпя песен, написана за мен.", написа Майли в Instagram. И вече сме сигурни, че тя е отново влюбена и щастлива. А докога, времето ще покаже...

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от (@dailymcyrus) на Окт 9, 2019 в 5:24 PDT

Източник: lifestyle.bg