В последните години много хора се отказаха от българския футбол

...
В последните години много хора се отказаха от българския футбол
Коментари Харесай

Дойде време за български футбол! Започва Първа лига

В последните години доста хора се отхвърлиха от българския футбол тотално. Разочарованията, които съвсем всички тимове сервираха на своите почитатели, е една от главните аргументи последователите да спрат да гледат родния футбол. Има обаче и доста фенове, които с неспокойствие чакат Първа професионална лига. Хиляди почитатели ще посетят стадионите този сезон, а повече ще застанат пред екраните, с цел да гледат българския шампионат.

Чакането свърши. Първа лига стартира. Етър и Локо (Пд) ще дадат старт на родния хайлайф. Двата отбора ще играят от 18:45 час, а Диема ще предава срещата онлайн, написа Sporta.bg.

Етър е дилетант в елита, а треньорът на Локо има съществени кадрови проблеми. Това е съвършен късмет за тима от Велико Търново да грабне и първите си три точки.

Футболът за през днешния ден няма да свърши единствено с борбата сред Етър и Локо. От 21:00 часа ще станем очевидци на първото градско дерби. Беоре ще премери сили с Верея, а Диема Спорт ще ни направи съпричастни със старозагорската борба.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР