В последните дни зимата сериозно напомни за себе си. Почти

...
В последните дни зимата сериозно напомни за себе си. Почти
Коментари Харесай

Няма по-хубаво от лошото време

В последните дни зимата съществено подсети за себе си. Почти в точния момент, малко преди да посрещнем пролетта, България, а и Европа, се покри със сериозна снежна завивка . Достатъчно чухме за компликациите, които тя провокира. Нека погледнем нещата и от различен ъгъл.

 Снимка 343120

Италия е една от обичаните туристически дестинации на Стария континент. Въпреки че множеството планираме пътуванията си за по-топлите месеци, тези, които са имали опция в този момент да зърнат Рим, Венеция и Милано , сигурно няма защо да съжаляват.

 Снимка 343122

Градът на каналите , който единствено до преди дни бе хазаин на обичайния карнавал, през днешния ден е смълчан под снежната пелена. Лодките не се движат, водата е покрита с тъничък лед. Всичко е затихнало в очакване на пролетта.

 Снимка 343124

Колизеумът в Рим, фонтанът " Ди Треви " и Ватиканът наподобяват не по-малко величествено през зимата. Бялото като че ли акцентира техния сексапил.

 Снимка 343137

Милано също ни придвижва в зимна приказка. Благодарение на заснежените забележителности, отпред с готическата катедрала в центъра на града, сигурно студът няма да ни прави изключително усещане.

 Снимка 343123

Англия също не бе пощадена от арктичните студове. Докато едни са в суматоха от кошмарния трафик, други съумяват да открият хубостта на зимата. А тя е на всички места, в случай че намерим време да поспрем и да й се насладим.

 Снимка 343126

Вчера бе толкоз студено, че даже фонтаните на Trafalgar Square се предадоха в клопката на леда . А това незабавно ги направи атракцията на града и в обществените мрежи заваляха снежни селфита.

 Снимка 343127

Париж си остава Града на любовта даже през зимните месеци. Какво по-романтично от това да се сгушим в прегръдките на обичания човек на фона на заснежената Айфелова кула. А по-късно бързо да се скрием на топло преди една разходка по " Шанз-Елизе ".

 Снимка 343128

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР