В последните дни се заговори, че защитникът на Манчестър Юнайтед

...
В последните дни се заговори, че защитникът на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Отрекоха слуховете, че Магуайър може да премине в Астън Вила

В последните дни се заприказва, че бранителят на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър е пред трансфер в Астън Вила. Английският защитник не играе задоволително след идването на Лисандро Мартинес в клуба през лятото и по тази причина се появиха информации, че той може да потърси ново предизвикателство в посока " Вила Парк ". Според трансферния специалист Фабрицио Романо обаче в това няма нищо правилно.

" Информациите, че Хари Магуайър се е схванал за трансфер в Астън Вила, бяха отречени от всички забъркани. В момента не се водят никакви договаряния по тази тематика. Магуайър се чака да остане в Манчестър Юнайтед и позицията му е изцяло ясна ", твърди Романо.

Така наподобява, че Магуайър ще доиграе сезона на " Олд Трафорд ", даже и да не е изцяло благополучен от ролята си на запаса. До момента през акцията той е записал 13 мача, като в по-малко от половината бе титуляр. Мениджърът Ерик загар Хаг обаче не желае да се лиши от услугите му, имайки поради какъв брой дълъг и тежък се обрисува да бъде сезона.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР