В последните дни медиите пишат за някой си Цунами толкова,

...
В последните дни медиите пишат за някой си Цунами толкова,
Коментари Харесай

Левски отново започна със странните трансфери

В последните дни медиите пишат за някой си Цунами толкоз, все едно на " Герена " идва Марсело или Жорди Алба. Е, след лека драма и изтърван полет, Цунами към този момент е в София, а до часове ще бъде показан като ново попълнение на " сините ". На летището в столицата пролича, че добре си е научил урока - приказва за фамилията на Левски и по какъв начин този тим постоянно е измежду водещите у нас. Явно Цунами е пропуснал последните няколко сезона на efbet Лига. В които най-вероятно е бил ангажиран с неговия си футбол по аматьорските дивизии на Бразилия.

На 25 години, левият бек Цунами има-няма 30 мача в районна лига, с два гола и една асистенция. Ако се доверим на transfermarkt.com. Играл е против тимове от ранга на... Феровиарио, Пайсанду, Волта, Флореста, Алтос, Томбесе и сходни.

Има ли потребност Левски от този футболист? И какво стана с налагането на юноши в години на тежка финансова рецесия? Пак се стартира с чужденците. Самият Стоилов съобщи, че през зимата ще се притеглят главно играчи зад граница.

Ок, може този Цунами да е някакъв необикновен ляв бек. Естествено, че би трябвало да му се даде време, с цел да забележим играта му. Но към този момент се нагледахме на трансферни провали на " Герена ". И поради тях се натрупаха отговорности, които в този момент тежат.

Цунами го докарва на име и прическа. За момента е това. Ще се трансформира ли в попадение за Левски или в следващия неуспех на трансферния пазар, времето ще покаже.

Селекцията продължава... Винаги е отворен развой! След като си откриха Цунами за ляв бек, нищо чудно при " сините " да пристигна Тайфун за десен. Докато момчетата в школата на клуба чакат своя късмет за изява. В тези сякаш тежки финансови времена...
 Цунами: Левски е огромна опция за мен, клубът постоянно е измежду първите в България
Цунами: Левски е огромна опция за мен, клубът постоянно е измежду първите в България

Обясни за прякора си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР