В поредното издание на 3 кила култура“ водещите Димитър Косев,

...
В поредното издание на 3 кила култура“ водещите Димитър Косев,
Коментари Харесай

За Джулая, Неда и велосипеда...

В следващото издание на „ 3 кила просвета “ водещите Димитър Косев, Христо Раянов и Ивайло Ненов влизат в полемика за културата на хипитата. Покрай изконно българската традиция да се посреща „ Джулай морнинг “, която по непотвърдени данни е по-стара от леденото хоро на Богоявление, се заформя полемика за това що е то хипи и имало ли е то в миналото,че и в този момент, почва у нас.

Във втората част на предаването ни гостува „ Майката на майките “, актьорът Неда Малчева, която споделя по какъв начин се живее, когато си художник, илюстратор, карикатурист, създател и майка на три деца в Мартен!

В рубриката „ Елементарна просвета “ гостува доктор Ростислав Кандиларов, с който диалогът се завърта като гума на тротинетка към разпоредбите за придвижване в градска среда – какви са най-големите проблеми, какви са най-честите нарушавания и какво може и би трябвало да се промени!

Не забравяйте да следите профилите на предаването в обществените мрежи, както и да се абонирате за канала на “3 кила просвета ” в YouTube, където скоро ще имате опция да видите всички елементи на следващото издание.

Youtube:

Fb:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР