В поредица от публикации в социалната мрежа Twitter, изпълнителният директор

...
В поредица от публикации в социалната мрежа Twitter, изпълнителният директор
Коментари Харесай

Warner: Gotham Knights ще излезе по план

В поредност от изявления в обществената мрежа Twitter, изпълнителният шеф на Warner Media Джейсън Килар разгласи, че компанията има намерение да пусне през тази година цялостен набор от мощно чакани игри, включително Gotham Knights и Hogwarts Legacy, предава Videogames Chroonicle.

Gotham Knights съответно се създава от WB Games Montreal, а работата по нея се управлява от креативния шеф Патрик Рединг, прочут с работата си по игрите от света на Splinter Cell Conviction и Blacklist. Играта трябваше да излезе през предходната година, само че беше забавена за 2022, поради изразената от студиото „нужда от повече време, с цел да доставят допустимо най-хубавото допустимо преживяване“.

Разработвана от студиото зад Batman: Arkham Origins, събитията в Gotham Knights се развиват в един Готам, лишен от Човека-прилеп след неговата гибел. Играещите ще могат да играят Момичето-прилеп, Робин, Нощното крило и Червената качулка в опит да спрете потъването на града в безпорядък. Ще можете да превключвате сред всеки един от героите без закъснение, употребявайки силите и качествата им. И въпреки че Gotham Knights да може да се изиграе напълно соло, то играта е замислена като кооперативно екшън RPG, в което да се забавлявате с вашите другари.

Играта се създава за предходното и сегашното потомство конзоли, както и за Windows.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР