В понеделникофициално бе открит Десети юбилеен Европейския форум на субектите

...
В понеделникофициално бе открит Десети юбилеен Европейския форум на субектите
Коментари Харесай

Община Струмяни участва в Европейския форум на субектите на социалната и солидарна икономика

В понеделникофициално бе открит Десети юбилеен Европейския конгрес на субектите на обществената и солидарна стопанска система – гр. Пловдив. Събитието се провежда от Националния съюз на трудово-производителните кооперации и Министерството на труда и обществената политика.

Свой щанд на Изложението в палата № 11 на „ Международен панаир “ – гр. Пловдив има и община Струмяни, представлявана от кмета на общината – господин Емил Илиев и зам. кмет по филантропичните действия – госпожица Фиданка Котева. Участието на община Струмяни е взаимно с община Берово, Република Северна Македония и нейните представители господин Звонко Пекевски – кмет на община Берово и госпожа Наташа Каламадевска – чиновник към община Берово.

Сред формалните посетители на форума са госпожа Илиана Йотова - Вицепрезидент на Република България, господин Георги Гьоков - Министър на труда и обществената политика на България и господин Никола Шмит - комисар за работни места и обществени права в Европейската комисия. Всички те с огромен интерес разгледаха щанда на Община Струмяни и община Берово.

През последното десетилетие Европейският конгрес се утвърди като огромна обществена платформа с съвременна визия и новаторски изразни средства, която концентрира значими събития, знакови персони и значими тематики, онагледяващи настоящите европейски и районни трендове в развиването на обществената и солидарна стопанска система. Съпътстващо събитие на десетото му издание е провеждането на кръгла маса на високо ниво с водеща тематика „ Справедлива, съответна и трансформираща обществена стопанска система “.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР