В понеделник сутринта на много места в низините и котловините

...
В понеделник сутринта на много места в низините и котловините
Коментари Харесай

Облачно, но почти без дъжд в понеделник

В понеделник сутринта на доста места в низините и котловините в западната половина от страната ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Около обяд видимостта ще се усъвършенства и облачността краткотрайно ще се раздра. След пладне ще се развива купеста, над планинските региони - купесто-дъждовна облачност, само че единствено на обособени места там ще превали дъжд.

През целия ден над Източна България ще бъде най-вече слънчево с сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 22° и 27°, за София - 22°.

Над планините облачността ще е забележителна, само че единствено на обособени места в масивите от Западна България ще превали кратковременно. Ще духа сдържан североизточен, по високите и открити елементи - до мощен северен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра - към 9°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 20-23°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще е 3 -4 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР