В понеделник повечето от вас имат ще възможност да променят

...
В понеделник повечето от вас имат ще възможност да променят
Коментари Харесай

Хороскоп 30 март: Чуден ден за куп зодии

В понеделник множеството от вас имат ще опция да трансформират метода си на живот, изграждайки нови проекти, нов метод на работа или нови пътища за връзка с значими за вас хора. Ще желаете да излезете от положението на неустойчивост, в което сте се намирали до момента.
Ще деянията по-голяма самостоятелност при взимане на решения, ще следвате без боязън упоритостите си и ще деянията по-голяма воля за тяхното осъществяване. В понеделник някои от вас ще бъдат разтревожени от една неприятна вест, която е допустимо да изиска от вас да отидете някъде. Понеделник ще бъде удобен ден за значими решения и промени за дамите, които в огромна степен ще могат да разчитат на личната си вътрешен глас. Днес ще можете да постигнете значими резултати свързани с обгрижването на ваше имущество или стопанство. Това ще бъде удобен ден значими професионални задължения или за възраждането на такива, които до момента не са имали опция за реализация.

Овен
Днешният ден ще е белязан с превръщане на галактическата сила. В интимната сфера Ви чака прелестно събитие, не е изключено да решите удобно любовен проблем. Обърнете внимание на здравето си. С креативен метод в работата ще постигнете прогрес, стига да сте дейни и мислите с положително за всички.
Само най-хубавите предложения ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Станете съпричастни към традициите на дома и фамилията, като насочите силата си и към благоустрояването му. Днес е ден за пожелавания, използвайте го вярно.

Телец
Понеделник ще е много успешнен ден за представителите на Телец. Говорете и с околните си, в случай че имате към момента неизгладени недоразумения, с цел да не Ви тормозят и разсейват. С предпочитание и обич ще се отдадете на работата си и за някои това значи да изживеят страсти, които ще ги вършат щастливи.
Работата Ви спори, в случай че сте дейни и не се занимавате с непознати проблеми. Днес е ден за отмора, за разходки измежду природата и за действия, които Ви зареждат и обичате да вършите. Всичко се оправя, само че се постанова да дадете пари. Бъдете борбени.

Близнаци
Понеделник не е еднопосочен ден за Близнаците. Пазете силите си и не влизайте в непотребни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Днешният ден ще е подобаващ да обърнете внимание какви планове ще реализирате в бъдеще – колкото по-творчески и истински са те, толкоз по-добре.
В любовта възприятията са смесени, само че за момента липсва надеждност. Ще си навредите, в случай че позволите да Ви излъгват и решите да вложите парите си в губещи действия. Ще свържете смисъла на дребните елементи в повсеместен облик и ще Ви хрумне метод за постепенно, само че стабилно възстановяване на обществения Ви статус. Бъдете дипломатични и тактични, Близнаци.

Рак
Понеделник ще е много деен и динамичен за съвсем всички Раци, само че ще бъде сполучлив и потребен за реализацията на материалните Ви цели. Днес вниманието Ви ще бъде ориентирано повече към любовния Ви живот и фамилията, в сравнение с към служебни задължения. Работата Ви по печеливш план ще продължи и ще стигнете до удобен излаз, запазвайки упоритостите и високия си дух за победа.
Имате сили и сте изпълнени с готовност за работа, само че сте преуморени и като че ли сте подготвени да се откажете от опцията да спечелите положителни пари. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Гости от надалеч ще създадат вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Бъдете деликатни в дейностите си.

Лъв
Понеделник – допустимо е да предизвика остри реакции и спорове в партньорските Ви връзки и с хората в дома ви. Въпреки усложненията породени от ваши съперници и неприятели, Понеделник Ви дава положителни благоприятни условия за веществен триумф и парични облаги. Днешният ден ще е превъзходен за Вас и за Вашите близки.
Финансови придобивки и сантиментален флирт ще създадат вечерта Ви вълнуваща. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. С упоритостта си ще завършите в период започнатата работа. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкоз задания, които не бихте могли да свършите, в случай че се хабите за всяка детайлност.

Дева
Понеделник е прекомерно потребен ден и ще радва Девите със забележителен триумф и преимущества при реализиране на задачите в другите обществени браншове. Днешният ден ще е доста удобен за Вас в веществен проект – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете преференциален контракт.
Ако Ви насочат някакво предложение,то по всяка възможност ще бъде преференциално за Вас. Като цяло ще се чувствате в положително здраве и с предпоставки за пълноценна изява на качествата ви. В дома си избягвайте да влизате в спорове. Завършете дълго отлагана работа. Обърнете по-голямо внимание на индивида до себе си. Днес дайте самодейността на другите.

Везни
Понеделник може да бъде избран като успешен ден за огромна част от Везните. Бъдете доброжелателни с хората от обкръжението си. Без взаимни отстъпки от ваша страна обстановката ще се изостри до прекаленост. Приемете на съществено, в случай че Ви се обяснят в обич, само че не се ангажирайте със смели обещания.
Работният Ви ден ще протече умерено, в случай че вършите безупречно работата си и предпочетете уединението. Помогнете на околните си, в случай че желаят финансовата Ви поддръжка, само че бъдете умерено великодушни и проверете защо отиват дадените пари. Днес е ден за отмора, за разходки измежду природата и за действия, които Ви зареждат и обичате да вършите. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Скорпион
Понеделник може да се дефинира като сложен и противен ден, за мнозина защото е обвързван с кавги и несъгласия. Близките също желаят да им отделите от времето си. Днес е целесъобразно да се владеете, тъй като следва още работа с хората от обкръжението ви. Може да учите и да извършите нещо потребно за здравето си – да вземем за пример да се подложите на водни процедури или да релаксирате.
Обърнете по-голямо внимание на индивида до себе си. Ако обаче употребявате парите като средство, с цел да влияете на други хора, разчитате на близките да Ви ги обезпечат, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през идващите седмици да си имате проблеми. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкоз задания, които не бихте могли да свършите, в случай че се хабите за всяка детайлност.

Стрелец
Понеделник приказва за доста улеснения, а преобладаващата част от Стрелците са склонни да се съобразят с тях и ще показват умереност.В доста случаи даже и чиста сила. Погрижете се за физическото и за прочувственото си успокоение – по този начин ще съхраните здравето си.
Ще си навредите, в случай че позволите да Ви излъгват и решите да вложите парите си в губещи действия. Във връзка с работата по нов план ще Ви натоварят с спомагателни отговорности, което напълно не значи по-голям бюджет. Флиртовете могат да се трансфорат в сериозна връзка. В понеделник ще Ви бъде добре, в случай че сте измежду близкото си обграждане. Днес множеството от Вас се радват на чудесно въодушевление.

Козирог
Понеделник може да бъде избран като успешен ден за огромна част от Козирозите. Не е неприятно да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Ще получите новина за парично заплащане, което ще Ви зарадва при започване на идната седмица. Любовна случка ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за паниките си.
Притежавате доста съзидателна сила, която Ви подтиква напрегнат да постигнете-най положителното, от време на време и посредством непринудено разкрили се пред Вас благоприятни условия. Разплита се „ възел” обвързван с дома и фамилията Ви или получавате изясненост по сходни въпроси. Днешният ден ще е подобаващ за пътувания, за работа или контакти с чужденци, както и за срещи с другари. Днес е ден за пожелавания, използвайте го вярно.

Водолей
Понеделник ще внесе известно неспокойствие измежду Водолеите. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави.Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви поддържат със препоръките си. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен ентусиазъм по обаятелна персона.
Напрегнат ден, изключително що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Бъдете деликатни в случай че развивате сполучлив фамилен бизнес, тъй като родственици желаят да се присламчат и да работят с вас. Звездите Ви поучават, че е по-благоприятно за Вас е да не се занимавате с групова работа, триумф Ви носи единствено самостоятелното занятие. Бъдете сдържани при диалози с непознати.

Риби
Днешният ден ще е успешен, само че някой недобронамерени мнения по ваш адрес може да провокират гнева Ви през този понеделник. Полезни са новаторските инициативи, писмена и всякаква друга работа. Ще Ви се коства, че нищо не е както би трябвало. На това от горната страна и парите ще изтичат сред пръстите Ви и то за неща, без които няма по какъв начин да минете.
Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си отмора, спазвайте добър режим. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. В дома си избягвайте да влизате в спорове. Бъдете дипломатични и тактични, Риби.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР