В понеделник МРРБ отново ще внесе документи за вписването на

...
В понеделник МРРБ отново ще внесе документи за вписването на
Коментари Харесай

Виолета Комитова: Бившият шеф на Автомагистрали“ е по-влиятелен от министъра

В понеделник Министерство на регионалното развитие още веднъж ще внесе документи за вписването на краткотрайното управление на " Автомагистрали “, заяви в неделя министърът на районното развиване и благоустройството Виолета Комитова. Пред БНР тя изясни, че се желае вписването на краткотрайното управление от трима души до осъществяване на конкурс за непрекъснато управление, състоящо се от петима души, който следва при започване на юли, само че арбитър Мария Вранеску е отказала това регистриране два пъти.

Комитова означи, че същата съдийка е спряла и вписването на управлението на Александровска болница, както и на Българската банка за развиване, за което.

" Аз към този момент виждам четири намеси на Мария Вранеску “, съобщи министър Комитова и добави, че някогашният изпълнителен шеф на " Автомагистрали “ Стоян Беличев е по-влиятелен от министъра на районното развиване към днешна дата.

" Г-н Беличев и арбитър Мария Вранеску доста се тревожат, че аз желая за 15 дни (от 22 юни до 5 юли) да сложа краткотрайно управление “, сподели Комитова.

По тематиката с предплатените предплатено пари на компании за пътно строителство тя уточни, че това крие голям капиталов риск парите да се изгубят, компаниите да банкрутират и нищо да не се построи. " Този риск аз не бих го подхванала, в случай че парите бяха персонално мои. Това е все едно да си купите мебели в този момент за къща, която ще построите след пет години “, добави министърът.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР