В понеделник Марго Роби беше забелязана на брега на остров

...
В понеделник Марго Роби беше забелязана на брега на остров
Коментари Харесай

Барби релаксира в Гърция СНИМКИ

В понеделник Марго Роби беше видяна на брега на остров Сифнос в Гърция, отбелязвайки релаксиращо бягство след излизането на „ Барби “ на Грета Геруиг през юли. Тя беше забелязана да релаксира на слънце със брачна половинка си, филмовия продуцент Том Акърли.

Двойката беше снимана във водата на острова в Цикладите, до момента в който споделяха сладка целувка и се прегръщаха. Акърли носеше чифт бански къси панталони в пастелни цветове, до момента в който Роби облече чисто бял бански за гмуркането си в морето, написа people.com.

Гръцкото бягство е първият път, в който Роби и Акърли са видяни на отмора дружно, откогато двамата се появиха на розовия килим на „ Барби “.

Swimsuit-clad Margot Robbie packs on PDA with husband Tom Ackerley in Greece
— Page Six (@PageSix)

Роби и Акърли се срещнаха за първи път през 2013 година на снимачната площадка на драмата за Втората международна война „ Suite Française “; Акърли работи като асистент-режисьор във кино лентата, до момента в който Роби взе участие с Мишел Уилямс и Кристин Скот Томас. Те започнаха да се срещат през идната година и се ожениха през 2016 година

Двамата подписаха брак на тиха гала в Австралия. Малко откакто новината за сватбата им избухна, Роби удостовери новината с обява в Instagram, в която тя целува брачна половинка си и демонстрира диамантен пръстен.

Роби и Акърли, които рядко вършат обществени изяви дружно, поддържат работни връзки в допълнение към сантименталното си партньорство. През 2014 година те съосноваха продуцентска компания дружно с приятелите си Джоузи Макнамара и София Кер, наречена LuckyChap Entertainment.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР