В понеделник кралица Елизабет II е била забелязана зад волана

...
В понеделник кралица Елизабет II е била забелязана зад волана
Коментари Харесай

Елизабет II кара „Ягуар“-а си в двора на Уиндзор

В понеделник кралица Елизабет II е била видяна зад кормилото на автомобил в замъка Уиндзор, оповестяват английските медии.

По този метод те разсейват опасенията за здравето ѝ, откакто по съвет на лекарите тя пропусна срещата на върха COP26, проведена от Обединеното кралство.

95-годишната кралица е била забелязана сама в зеления „ Ягуар “, който употребява за транспорт на кучетата си, заяви таблоидът „ Сън “.

Кралицата се в срещата на върха на Организация на обединените нации за климата, на която международните водачи се събраха в Глазгоу в понеделник, след рядко обществено самопризнание за здравословни проблеми.
 Борис Джонсън: Кралицата е в доста добра форма Борис Джонсън: Кралицата е в доста добра форма
Кралицата на Англия Елизабет II е в доста добра форма. Това заяви в събота английският министър председател Борис Джонсън, разяснявайки раз...

В края на октомври Бъкингамският замък заяви, че тя е посетила частна лондонска болница за неизяснени " предварителни прегледи " и е останала за една нощ.

Кралицата бързо възобнови формалните си отговорности и организира няколко аудиенции посредством видеовръзка.

След това обаче тя се отхвърли от предстоящата си поява на вечерен банкет за COP26 в Глазгоу в понеделник след " съвет да си почине ", заяви Бъкингамският замък.

По-късно от двореца обявиха, че тя ще почива " най-малко " още две седмици.

През уикенда министър председателят Борис Джонсън съобщи, че тя е в " доста добра форма ". Тя към момента би трябвало да направи към делегатите на COP26 на вечерното събитие.
 Елизабет II ще си почива две седмици Елизабет II ще си почива две седмици
Британската кралица Елизабет II ще се вслуша в лекарските препоръки и ще почива " най-малко " още две седмици, оповестиха от Бъкингамския замък в...

Нейният максимален наследник и правоприемник, принц Чарлз, беше един от ораторите в понеделник, дружно с почитания природонаучен водещ Дейвид Атънбъро, който също е на 95 години.

През последните седмици кралското семейство нееднократно се е изказвало по въпроси, свързани с околната среда, а в средата на октомври кралицата бе чута да показва раздразнението си от международните водачи, които " приказват ", само че " не вършат " задоволително за изменението на климата.

Най-дълго управлявалият английски монарх ще отпразнува своя платинен празник през идната година, отбелязвайки 70 години на трона.

До престоя си в болница този месец тя съвсем всекидневно участваше в публични мероприятия.

Неотдавна обаче беше забелязана да върви с бастун и съгласно известията се е отказала да язди коне.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР