В понеделник, 25 април, полицията на окръг Санта Фе публикува

...
В понеделник, 25 април, полицията на окръг Санта Фе публикува
Коментари Харесай

Алек Болдуин, нови видеоклипове, направени малко след фаталната му стрелба

В понеделник, 25 април, полицията на окръг Санта Фе разгласява няколко фотоси. Тези видеоклипове демонстрират часовете след нещастието.

Шест месеца след съдбовната пукотевица от Алек Болдуин, в понеделник полицията в Санта Фе разгласява нови видеозаписи. В един от видеоклиповете Алек Болдуин в ролята си изважда револвер (който би трябвало да е с халосни патрони) от якето си, след което го насочва към камерата, която е била на грижите на починалата Халина Хътчинс. Един от изстрелите ранява смъртоносно оператора, а по-късно удря режисьора Джоел Соуза в рамото. По-късно на мястото на случая се виждат лекари, които оказват първа помощ на Халина Хътчинс.



 Добави изложение

Приближавайки се до служител на реда, 64-годишният артист се показва като " лицето, което е имало револвер по време на сцената ". " Не, не съм добре ", дава отговор той на шерифа, към момента замаян и шокиран от случилото се. Малко по-късно, по време на разпита си в полицейския сектор, Алек Болдуин твърди служителите на реда, че револверът " несъмнено е бил празен ". " Но аз репетирах с револвер с патрон в него. Нямам думи, би трябвало да знам по какъв начин се е случило това! Откъде пристигна този патрон? ". Съпругът на Хилария Болдуин споделя: " [Те] снимаха, всичко беше наред. Джоел беше мой другар. Аз съм един от продуцентите на кино лентата, работихме дружно по " Rust " в продължение на три години ", прибавя той.



Служителите разпитват и режисьора Жоел Суза в хотелската му стая, който споделя, че е чул " доста мощен гърмеж ". " Имах възприятието, че някой ме удря по рамото, а аз съм на земята. Видях Халина Хътчинс, по чийто тил се стичаше кръв. "

В изказване на шерифа на окръг Санта Фе Адан Мендонза се споделя, че следствието продължава, като се чакат резултатите от балистичните и съдебномедицинските проби. Макар че към момента не са повдигнати обвинявания, те не са изключени, в това число против Болдуин.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР