В по-голямата си част мъжете не са склонни да споделят

...
В по-голямата си част мъжете не са склонни да споделят
Коментари Харесай

Кои неща мъжете разкриват на жените само когато са много влюбени в тях

В по-голямата си част мъжете не са склонни да споделят своите най-съкровени мисли и усеща, страхувайки се да наподобяват слаби и уязвими. Но обстановката се трансформира, когато в живота им се появят обичани дами, с които са съгласни да вървят ръка за ръка до края на живота.

За какво мъжът не се опасява да опише на обичаната си? Какво откровено ще показа с нея?

Истинските прекарвания и мисли, които го преследват

Всеки има грандиозни проекти за живота, само че не всеки съумява да осъществя нещата, които е възнамерявал. Животът е за това да се вършат корекции и да се слагат сложни задания. И в случай че дамите имат гъвкава душeвност и елементарно се приспособяват към действителността, тогава за мъжете е по-трудно да признаят провалянето си и да одобряват личните си неуспехи.

За да не намаляват личното си самочувствие, доста господа се пробват да убедят другите, че безусловно всичко върви по този начин, както в началото е било замислено.

Но обичаната жена, рано или късно, мъжът въпреки всичко ще опише за същинските прекарвания и мисли, които го преследват.

И всичко това, тъй като вижда в нея непосредствен човек, който е подготвен да бъде с него както в наслада, по този начин и в неволя.

Чувство за виновност и страдание

Понякога е мъчно да си признаете, че сте постъпили незаслужено във връзка с другите. Какво да кажем пък за некомфортното обществено признание на виновност. Не всеки мъж ще откри сили да направи това. И въпреки всичко, в случай че любовта му към дамата е откровена, той няма да скрие от нея, че в миналото си е разрешавал грозни действия.

Със сигурност ще избра да облекчи душата пред обичаната си, без да се опасява от нападки и наказание.

Страх от загуба на обичаната жена

Да, освен красивите дами се изтезават от такива неща. Този боязън е прочут на най-уверените и мощни господа. Въпреки това, обичайки от цялото си сърце, мъжът най-малко един път ще опише на своята обичана за скъпата й роля в живота му.

Всъщност, макар силата и твърдостта си, той е уязвим от вътрешната страна и има потребност да чуе най-малко окуражаващите думи на обичан човек.

Всъщност, за мъжете нормално е мъчно да приказват за своите страхове. Няма значение какви. За тях това е еднакво да изкажат на глас „ Аз съм слаб! “.

И въпреки всичко, в откровените връзки, когато сред сътрудниците царува цялостно доверие, мъжът се освобождава от ненужни настройки и отваря тази страна на душата си за обичаната си жена.

Финансови секрети

Темата за парите е сфера, забулена в тайнственост. Някои мъже крият благосъстоянието си с цел да тестват обичаните си за лакомия. Други се пробват да се хвалят и устно приписват спомагателни нули към положението си.

Но единствено когато се влюбят същински и стартират да се доверяват, към този момент няма да има потребност да крият финансовото си положение.

Болка от минали връзки

Много мъчителна тематика за мъжката горделивост е измяната на някогашната. Да, те въобще не обичат да споделят детайлности за предишните си връзки. И въпреки всичко влюбеният мъж няма да лъже дамата на живота си и с течение на времето ще показа, че и той е изпитал болката от предходно изменничество.

Това е голям жест на доверие, който би трябвало да бъде оценен.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР