В Пловдив започва 8-мото издание на средношколското състезание Народните будители

...
В Пловдив започва 8-мото издание на средношколското състезание Народните будители
Коментари Харесай

В Пловдив започва 8-мото издание на състезанието Народните будители и аз

В Пловдив стартира 8-мото издание на средношколското съревнование " Народните будители и аз ". То се организира под патронажа президента Румен Радев. От началото на самодейността досега, в плана са се присъединили над 63 000 деца. Освен от Пловдив, тази година вземат участие и възпитаници от Варна и от Пазарджишка област.

Състезанието " Народните будители и аз " ще се организира в две възрастови групи: за възпитаници от 5-ти и 7-ми клас, и за средношколци от 8-ми до 11-ти клас. До 28-ми ноември всяка паралелка, която желае да се включи в самодейността, би трябвало да избере за собствен патрон изтъкнат българин. Първоначалната конкуренция би трябвало да завърши до 9-ти март 2018-та година.

Идеята на надпреварите е одобряване на националната еднаквост на младите българи. Проектът дава опция и за самостоятелно присъединяване.

В Пловдив ще се организира вечер на Американския лицей с мото " Лидерите на бъдещето ". На среща - сказка с жителите е поканен като преподавател предходният президент Росен Плевнелиев . Освен в Пловдив, такива срещи са планувани в Плевен, Русе, Варна и Бургас.         
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР