В плевенския регион масово се купуват гласове в полза на

...
В плевенския регион масово се купуват гласове в полза на
Коментари Харесай

Читатели пред Фрог: В Плевен масово се купуват гласове в полза на ГЕРБ. Борисов отказа да посети града

В плевенския район всеобщо се купуват гласове в интерес на ГЕРБ. Цената скочи над 100 лв. на човек. Това разкриха пред Фрог нюз плевенчани, които наблюдават от близко хода на акцията в града. По думите им в пазаруването на гласове са ангажирани осносно лица от престъпния контингент.
Източниците ни обясниха, че занапред се обмисля да бъдат раздавани огромни суми пари, които да „ изстрелят “ претендента за кмет на ГЕРБ Мирослав Петров на първа позиция. „ Големият въпрос е дали тези средства да се дадат в този момент, с цел да стигне до балотаж, или да се пазят за втория тур “, допълниха хората. Припомняме ви, че социологическите изследвания на този стадий отреждат на Петров сред второ и трето място. Твърди се, че не малко пари се раздавали и за преференции.

Именно поради тях боричкането сред претендентите за общински съветници мощно се изострило. Плевенските гласоподаватели са комплицирани и от различен любопитен факт. А то е, че Мирослав Петров, прочут повече като Миро Николов, до момента в който се подвизавал в полицията, бил изключително доближен до аления народен представител Васил Антонов. Приятелството им не е било загадка за никого в Плевен. Сега, обаче хората недоумяват каква е същинската му „ багра “.

Местната организация на ГЕРБ била като попарена, откакто преди два дни министър председателят Бойко Борисов посети Кнежа, само че не пожела да се отбие в Плевен, макар близостта на двата града. Допуска се, че водачът на ГЕРБ още не е дал прошка на локалната конструкция за загубата на евроизборите. Не се изключва опцията до него да е достигнала информация, че съпартийците му в района вършат опити да заложат на купения избор. Източниците ни споделиха още, че локалната полиция няма да има храброст да реагира, защото краката на множеството шефове се клатят, поради избухталия през тази година корупционен скандал и получените данни за съществени обвързаности с локални бандити.

Припомняме ви, че след евроизборите Борисов се зарече да разтури структурата на ГЕРБ в Плевен и Добрич. “Няколко организации или ще ги разформировам, или отначало ще ги върша. Добрич, Плевен – ще шетам всичко до корен, в това може да бъдете сигурни”, съобщи Борисов пред публицистите той. Малко по-късно водачът на регионалната организация на ГЕРБ в Плевен Владислав Николов бе сменен с Мирослав Петров /Николов/.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР