В платформата „OnlyFans” има изобилие от уроци по готвене и

...
В платформата „OnlyFans” има изобилие от уроци по готвене и
Коментари Харесай

Обрат - „OnlyFans” започва да блокира порното

В платформата „ OnlyFans” има обилие от уроци по готвене и фитнес класове, само че все пак тя е известна главно с порнографското наличие, оповестява Би Би Си.

Хиляди хора разгласяват там разголени снимки и видеоклипове, получавайки 80% от плащаните от потребителите абонаментни такси.

Платформата стана изключително известна по време на пандемията от COVID-19, защото доста бизнеси бяха затворени и милиони по света останаха безработни. А „ OnlyFans” дава елементарен източник на средства.



Платформата обаче е обвързвана и с редица кавги, касаещи полова употреба, в това число и на малолетни девойки.

Но това скоро ще се промени. Абонаментният уебсайт разгласи, че ще блокира искрено полово фотоси и видеоклипове от октомври.



От „ OnlyFans” се надяват, че възбраната на порнографското наличие ще направи платформата по-привлекателна за вложителите и ще разреши увеличение на аудиторията, наброяваща сега към 130 милиона консуматори.

„ За да подсигуряваме дълготрайната резистентност на нашата платформа и да продължим да бъдем домакини на общественост от основатели и почитатели, би трябвало да развием нашите насоки за съдържанието”, декларират от „ OnlyFans”.



Според британската организация на проститутките, измененията ще принудят доста дами да излязат от относително сигурната онлайн среда и да стартират да правят физически полови услуги, което може да бъде по-опасно.

„ Хората са правели пари от порнография и преди „ OnlyFans”, разясняват обаче пред Би Би Си от абонаментната платформа.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар Двама другари беседват в кръчмата. - Вчера жена ми по този начин ме разстрои, че към този момент втори ден пия! - Дааа... Скъпо ни излизат тия дами... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниИма персони, които потвърдиха, че даже да си двойкаджия, може да се превърнеш в един от най-богатите хора на светаМинистерството е в контакт и с други двама наши сънароднициПрезидентът и Движение за права и свободи имитират спор, с цел да си усилят електората, сподели водачът на ГЕРБТе са недоволни от завземането на властта в Кабул от талибаните и от реакциите на интернационалната общностОт 20 август Ясен Спасов е с лишен достъп до пространствата и активите на дружествотоМашината пламнала по време на престойЗадръстването в двете направления е километричноСветлан Стоев разиска последните развития в Афганистан на изключителна видеоконферентна среща на министрите на външните работи на страните - членки на НАТОТова оповестиха от Държавната консолидационна компанияДвамата се сплотиха към тезата, че динамичните промени изискват деен диалогБългария минава в листата със страни от „ алената зона “Престъплението е осъществено в Ленинградска област през 2016 г.Вчера той се яви на чуване в Правната комисияТова написа във Фейсбук ръководителят на КРИБ Кирил ДомусчиевСлед траялата съвсем три часа среща в Кремъл сред съветския президент и немския канцлер, те дадоха взаимна конференция
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР