В писмо, координирано от Нийл О'Брайън, който беше здравен министър

...
В писмо, координирано от Нийл О'Брайън, който беше здравен министър
Коментари Харесай

Продажбата на Telegraph представлява потенциална заплаха за националната сигурност, казват депутати от торите

В писмо, координирано от Нийл О'Брайън, който беше здравен министър до преустройството преди две седмици, 18-те депутати споделиха, че имат вяра, че препоръчаната транзакцията „ съставлява доста действителна евентуална опасност за националната сигурност “.

Задните министри споделиха, че министрите не би трябвало да бъдат „ принуждавани да изчистят “ промяната на собствеността и вместо това би трябвало да „ прекратят договорката на пауза “, с цел да преразгледат нейното влияние върху сигурността на Англия и свободата на печата.

Те приканиха Оливър Доудън, заместител на министър-председателя Риши Сунак, да извърши обзор на транзакцията, обвързвана с Шейх Мансур, който е притежател на футболния клуб Манчестър Сити, като употребява пълномощията си според Националната сигурност и вложения Act (NSI).

RedBird IMI, взаимно дружество сред американската компания RedBird Capital и International Media Investments (IMI) от Абу Даби, съобщи този месец, че е постигнало договорка с предходните притежатели се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР