В Пирин планина се скри моделът Николета Лозанова по време

...
В Пирин планина се скри моделът Николета Лозанова по време
Коментари Харесай

Николета изкара изолацията в Пирин - slava.bg

В Пирин планина се скри моделът Николета Лозанова по време на изолацията. Коронавирусът уплаши съществено моделката и тя избяга от София, още в самото начало на изключителното състояние.

Бившата тв водеща се реалокира в частна вила в село Баня край Банско. Там тя прекара последните два месеца дружно с щерка си Никол, кучето и Ники Михайлов.

Семейството избра да си наеме вила в алпийски жанр, в която имаха всички удобства–включително и термален басейн, който беше единствено за тях.

Всичко това бе гарнирано с невероятна панорама и разкош към Пирин. И цялостна изолираност, написа "България през днешния ден ".

Николета прекара съвсем цялото изключително състояние във вилата с Никол, като й се наложи единствено няколко пъти да пътува до София по работа. Михайлов от своя страна излизаше по-често, защото имаше задължения с клуба си.

Семейството отпразнува в столицата и рождения ден на Никол, само че с това изключение, тримата рядко се показваха обществено. Вместо това споделяха фотоси от прелестния аспект във вилата–край басейна денем или камината вечер.

„ Домашният арест в никакъв случай не е бил толкоз приятен–в компанията на обичаните ни хора”, написа Николета по време на изолацията.

При отслабването на ограниченията, Михайлов още веднъж пое към София, защото имаше задължения с тима си, само че Николета и Никол останаха във вилата още малко. И едвам преди дни се завърнаха в столицата още веднъж.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР