В петък сутринта ще бъде студено с минимални температури между

...
В петък сутринта ще бъде студено с минимални температури между
Коментари Харесай

От минус 10 до плюс 12 в следващите 3 дни

 В петък сутринта ще бъде студено с минимални температури сред минус 7° и минус 2°, на обособени места до минус 10°. През деня, с превръщане напразно от югозапад, в Дунавската низина краткотрайно от запад, ще стартира стопляне и оптималните температури ще бъдат сред 7° и 12°, по-ниски в обособени региони в Северна България.

Облачността ще бъде раздрана, най-вече висока и междинна. През почивните дни ще се затопли още. Облачността ще е променлива, в неделя по-често забележителна, единствено на обособени места ще превали слаб дъжд.

През първата половина от идната седмица страната ще попадне под въздействието на средиземноморски циклон. Ще бъде облачно и на доста места ще има превалявания от дъжд, които с понижението на температурите от северозапад, във високите котловинни полета на Западна България и в Предбалкана, ще минават в сняг.

Отначало вятърът ще бъде от изток-североизток, само че бързо ще се обърне от северозапад. В понеделник тук-там в Южна България са вероятни и гръмотевици. Има нараснала възможност за обилни превалявания, изначало в западната половина от страната, във вторник и сряда - на изток.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР