В петък, 20 октомври, световната пазарна капитализация се увеличи с

...
В петък, 20 октомври, световната пазарна капитализация се увеличи с
Коментари Харесай

Коя криптовалута увеличи стойността си с над 230% само за ден: криптоекспертите вече я назоваха

В петък, 20 октомври, международната пазарна капитализация се усили с над 3% и доближи 1,11 трилиона $. Ежедневните транзакции с криптовалути скочиха с 14,43% до $43,98 милиарда. Биткойн господства с обща стойност от BTC $29 908,63 и на пазара той доближи 51,5%, а за Ethereum (ETH $1618,31) — 17,2%. Според аналитичния тракер CoinMarketCap, показателят на страха и алчността е 49 пункта.

Трябва да се означи, че всички алткойни от класацията на топ 100 също покачиха цените си. Крипто специалистите обаче откроиха кохорта от най-хубавите — тези, които съумяха в кратковременен проект да донесат най-големите облаги на личните си вложители.

Лидерът на деня беше Starlink (STARL). Котировките на виртуалната валута скочиха с 56,03% през отчетния интервал. Активът се търгуваше на междинна цена от $0,39, а пазарната капитализация на STARL доближи $39,65 млн. Дневният размер на трейдинга доближи $21,8 млн., скачайки с 231,2%.

Имайте поради, че STARLINK STATION — това е пространство за цифрови данни в блокчейна. Токените STARL са капиталов инструмент. Те ви разрешават да закупите дял от недвижими парцели на станцията Starlink, която се трансформира в реплика на галактическата станция със същото име. Потребителите получават NFT токени от стандарта ERC-721 като доказателство за благосъстоятелност.

STARL е потребен токен, основан на блокчейна Ethereum. Той е главният в екосистемата на Starlink. Цифровият актив се употребява за заплащания и присъединяване в ръководството на планове.

Пазарните анализатори също загатват покачването на котировките на ArbDoge AI (AIDOGE). През последните 24 часа виртуалната монета е нараснала цената си с 31,5%. Стойността на цифровата валута беше $0,19. Общото предложение на токени надвиши 33,37 милиона $, а дневните размери на търговия доближиха 21,11 милиона $.

Loom Network (LOOM) се трансформира в анти-лидер на деня. Монетата загуби още 38% във вълната от солидни разпродажби след голямото повишаване на цената на крипто-актива. Курсът на токена беше $0,114. Капитализацията падна до $140,4 млн, а като цяло, през седмицата цената на виртуалната валута понижа с повече от 75%.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР