В Перу заловиха затворник, който се престорил на брата си

...
В Перу заловиха затворник, който се престорил на брата си
Коментари Харесай

В Перу хванаха затворник, избягал със самоличността на близнака си

В Перу заловиха пандизчия, който се престорил на брата си близнак , за д а избяга от затвор с висока степен на сигурност преди година, оповестиха силите на реда.

28-годишният Александър Делгадо е арестуван в жилище, в което се укривал, откакто в продължение на месеци разследващите служби следили брат му и останалите членове на фамилията му. След задържането са му били направени нужните проби, с цел да се откри самоличността му сигурно.
This Peruvian prisoner, who drugged his twin brother and escaped from prison, was finally captured
— Intl. Business Times (@IBTimes)

Александър Делгадо, който е влезнал в пандиза през 2015 година с 16-годишна присъда за обезчестяване и обир , съумява да избяга на 10 януари 2017 година от строго охраняван затвор покрай столицата Лима.
Prisoner who swapped places with twin brother to escape prison is recaptured
— Davosh Media (@Davoshnet)


Същия ден той имал посещаване от брат си близнак . Смята се, че той го е упоил и е взел документите му и облеклата, след което умерено излязъл от пандиза през основния вход. Известно време братът близнак бил обвинен в съучастничество , само че след разпитите той е пуснат на независимост порази липса на доказателства, че е забъркан.
Peru police capture convict who left twin in his place inside prison cell

Switcheroo!
— Pixiedust (@PixiedustJtT)

Министерството на вътрешните работи бе оповестило премия от 6200 $ за всяка информация, която докара до ареста на Делгадо. Той е първият избягал от пандиза " Анкон 1 " за 12-те години откогато съществува.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР