В периода 30.08.-2.09.2021 г. доброволци на Българския червен кръст -

...
В периода 30.08.-2.09.2021 г. доброволци на Българския червен кръст -
Коментари Харесай

Информационна кампания за ползите от ваксините в Русенско

В интервала 30.08.-2.09.2021 година доброволци на Българския червен кръст - Русе ще раздават осведомителни брошури за сигурността и успеваемостта на имунизациите на територията на Русенска област в градовете Две могили, Ценово, Бяла и Русе. Акцията е част от осведомителната акция, която Министерството на здравеопазването организира взаимно с Областна администрация-Русе и РЗИ-Русе, оповестиха от здравното ведомство.

Целта е до хората да доближава налична и тествана информация по отношение на изгодите от имунизацията против COVID-19, което от своя страна да промени настройките и да увеличи интереса към имунизациите.

В понеделник, 30 август, акцията ще започва в 11 часа в центъра на град Две могили, а в ранните следобедни часове ще продължи и в по-малките обитаеми места от общината: с. Баниска и с. Батишница.

На идващия ден, 31 август, доброволци ще раздават брошури и на територията на община Ценово, в селата Ценово и Долна студена. На 1 септември акцията ще продължи на територията на град Бяла. На 2 септември от 11 часа, мобилни екипи от доброволци ще популяризират осведомителни материали в центъра на град Русе.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР