В първото занимание взеха участие 17 футболисти, сред които и

...
В първото занимание взеха участие 17 футболисти, сред които и
Коментари Харесай

Локомотив започна лятната си подготовка

В първото занятие взеха присъединяване 17 футболисти, измежду които и три нови попълнения. Това са вратарят Ивайло Сайков, централният бранител Мариян Кусев и Ивайло Бояджиев, чието амплоа е както в защита, по този начин и в халфовата линия. Сайков и Бояджиев са някогашни ученици на клуба. Сайков пази за последно на, а Бояджиев през последните сезони обличаше екипа на. Мариян Кусев също към този момент е играл за мездренските локомотивци - през есенния полусезон на 2021/2022 година, след което мина в дубъла на.

На проби в тима са централният нападател Иво Иванов, който е младеж на и бранителят Аркан Алиев, младеж на. Очакват се още нови попълнения, като селекцията остава отворен развой. От през днешния ден към подготовката на отбора ще се причислят капитанът Генади Петров и неговият сътрудник в защитата Стефан Стефанов, както и централният нападател Венелин Йотов, играл през последния сезон в и.

От досегашния състав напущат Методи Янков,, Тихомир Динев,, Васислав Димитров и Васил Вълчев. Все още не е ясно дали ще останат плеймейкърът и нападателят Антонио Йорданов. По време на лятната си подготовка ще изиграе четири контролни срещи, всичките на личен терен. Първата от тях е тази събота, 9 юли, с. Останалите контроли са на 16 юли с II, на 23 юли с и на 30 юли с. Шампионатът в Северозападна ще започва на 6 август.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР