В първия си работен ден в министерството новият вътрешен министър

...
В първия си работен ден в министерството новият вътрешен министър
Коментари Харесай

В първия си работен като министър: Младен Маринов се срещна със синдикатите в МВР

В първия си работен ден в министерството новият вътрешен министър Младен Маринов се среща с представители на синдикалните структури в системата.

Повече от 40 минути той и синдикатите обсъждаха най-наболелите проблеми в системата. Повечето претенции са съвпаднали при всички 7 синдиката, стана ясно след срещата.

„ Започваме от законодателните промени. Имаме съвпадане във връзка с част от обществените пакети и по чисто на практика приложения на документооборот, административна тежест. Униформеното облекло също е един от въпросите, които би трябвало да решаваме”, сподели Младен Маринов.

Снимка: БГНЕС

„ Той е наясно, той е един от нас, това дава един добър старт на господин Маринов. От тук нататък всичко е в негови ръце и най-малко по тези три казуса ще има цялостното ни подпомагане и подкрепа”, сподели Валентин Попов, ръководител на УС на СФСМВР.

Синдикатите дадоха обещание цялостно подпомагане и поддръжка на новия министър. Дали обаче още веднъж ще се стигне до митинги зависи от това до какъв брой ще бъдат изпълнени обещанията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР