В първата част на предаването засягаме двата нови тренда в

...
В първата част на предаването засягаме двата нови тренда в
Коментари Харесай

Е-кономика, 16.09.2022: Героги Малчев и Христо Христов

В първата част на предаването засягаме двата нови тренда в цифровия маркетинг - желанието на фирмите да тестват и получат противоположна връзка, както и да скалират, щом един път намерят “добрите консуматори ”. 

“Трябва да подчертаваме не върху маркетинг на връзките, не върху маркетинг по имейл, а да се съсредоточим в маркетинг, който действително се основава на това какво вършат потребителите. А в разгара на коронавирус рецесията, редица компании осъзнаха, че е неверно да употребяват доста медиатори сред тях и пазара ”, разяснява Георги Малчев, ръководещ сътрудник в Xplora.

Гостът разяснява и следения апетит за експерти в бранша, както и “XPLORA ACADEMY ” - новата самодейност на компанията, предоставяща маркетинг образования за бизнеса. Според Малчев, заетите с маркетинг е нужно да имат фундаментални знания, само че и еластичен метод. 

“Лично за мен е най-плашещо, когато един човек откри че дадена процедура работи, а по-късно методът му прилича максимата ”ако имаш чук всичко става гвоздей ”, споделя гостът.

Втората част на предаването е отдадена на банковия бранш, който бележи растеж на облагите с 50 % за последните 7 месеца. Финансовият блогър Христо Христов разяснява факторите зад този растеж.

“От една страна това са по-големите доходи от банкова активност, такси и лихви. От друга страна, банките получават мощна поддръжка за своите облаги посредством дивидентите осъществени от техните дъщерни сдружения. ” - споделя Христов. Гостът разкрива и кои банки имат максимален растеж на облагите от дъщерните си сдружения. Икономическият блогър разяснява и макроикономическата картина у нас и дали тя би трябвало да тормози банковият бранш и крайните консуматори. 

В епизода преглеждаме и тематиката за таван върху цената на газа. Повече за проблема, както и цялостните диалози, може да гледате във видеото:

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР