В партията изобщо не сме обсъждали някакъв лидерски въпрос, защото

...
В партията изобщо не сме обсъждали някакъв лидерски въпрос, защото
Коментари Харесай

Биков: Петков, ако не иска Борисов за лидер на ГЕРБ, да дойде да се запише като член на партията и да направи предложение

В партията въобще не сме обсъждали някакъв лидерски въпрос, тъй като единствено преди три месеца за водач на ГЕРБ от членовете на ГЕРБ бе определен Бойко Борисов. Оттам-нататък Кирил Петков е предпоследния човек, който ще каже какъв да е водач на ГЕРБ. Ако има такова предпочитание, може да пристигна и да се запише като член на ГЕРБ и да го предложи на някой конгрес. Но ние с него няма да се съобразим.  

Това разяснява пред Нова тв Тома Биков, ГЕРБ.

Той има право да приказва всевъзможни нелепости, както го прави от известно време, ние с него не се съобразяваме, разяснява той.

Много ми е смешно по какъв начин хора, чиято партия се стопява, дават препоръки на една партия, която е първа политическа мощ и чака победа на идващите избори, да си смени водача. Това е смешно. Пък да има някакъв интернационален напън за промяната на Борисов - не мисля, че международните сили ще се занимават с нас за разлика от Кирил Петков, който несъмнено до края на живота си ще се занимава с ГЕРБ, тъй като ще му остане контузия по-късно, което му се случи. Но това не му го направи ГЕРБ, а си го напарви самичък, разяснява Биков. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР