В парламента за председател на Комисията по култура и медии

...
В парламента за председател на Комисията по култура и медии
Коментари Харесай

Слави към Дилов-син: Бивш ми приятелю, Любене, пиша тези лични думи, защото ме е срам

" В Народното събрание за ръководител на Комисията по просвета и медии са избрали Тошко Йорданов. А Любен Дилов-син си е направил самоотвод да не бъде член на комисията, тъй като не можел да си показа, че ще каже на Тошко Йорданов „ уважаеми господин председателю “.

Преди доста години имаше едно телевизионно предаване, което се споделяше „ Ку-ку “. То беше най-цветното, друго и бих споделил - велико телевизионно предаване в постсоциалистическа България в единствената тогава национална телевизия. Аз имах достойнството и привилегията да бъда част от това предаване. Както и Тошко Йорданов и Любен Дилов-син. Тогава, преди толкоз доста години, все съм се питал какво ли ще стане с нас след това. И ето, че след това от дълго време пристигна - аз и Тошко Йорданов сме част от „ ИТН “, а Любен Дилов-син е част от ГЕРБ. Между другото, преди този момент Любен Дилов-син беше част от Съюз на демократичните сили, а преди този момент беше от квотата на комсомола в „ Ку-ку “. "

Това написа Слави Трифонов в обществената мрежа.

" Но да речем, че това не е толкоз значимо. Така решил - по този начин направил. Никога не съм си разрешавал да приказвам за някогашните си сътрудници, камо ли пък за Любен Дилов-син. Най-цветният, най-широкоскроеният, най-начетеният, най-специалният човек, който познавах. Сега този човек е част от политическата партия на най-цветния и грамотен човек - Бойко Борисов, и не желае да каже на някогашния си сътрудник Тошко Йорданов “уважаеми ”.

Животът е шантава работа, нали…?

Все си мисля, че духът на „ Ку-ку “ и „ Каналето “ се намира в „ ИТН “ и няма място в такова формирование като ГЕРБ. Но очевидно Любен Дилов-син не мисли по този начин. Позволявам си да пиша тези персонални думи, тъй като ми е тъжно и ме е позор. И в политиката, и в малкия екран, хората са тези, които вземат решение кое е значимо, кое е вярно, кое е морално, кое е забавно и в последна сметка какво би трябвало да бъде. Бивш ми приятелю и сътрудник, Любене, и в този момент ще бъде по този начин. Да си жив и здрав и радостни празници ", написа още Слави Трифонов в персоналния си профил във фейсбук.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР