В Париж бе открит първият във Франция "гол" ресторант. На

...
В Париж бе открит първият във Франция "гол" ресторант. На
Коментари Харесай

Ресторантът за нудисти в Париж вече приема гости


В Париж бе открит първият във Франция "гол" ресторант. На това място посетителите могат да обядват и без облекла, написа "Дейли мейл" (DailyMail).

Ресторантът O'Naturel е на улица Дьо Гравел (Rue de Gravelle). Той бе открит в четвъртък и работи от петък с "нормални" гости.

При влизането на дрешника се оставят всички облекла. Едновременно в ресторанта могат да прекарат по този метод времето си окобо 40 души, междинната цена за обяд е 30 евро на човек.

Салонът няма прозорци и погледнат извън не излиза наяве какъв е дрескодът.

Специално присъединяване има и Парижката асоциация на нудистите.

По този мотив английски медии напомнят, че в Лондон сходен ресторант работи към този момент повече от година. В Лондон отвори порти първият нудистки ресторант и първите гости към този момент споделиха своите усещания.

„ Никога не съм се чувствал по комфортно на вечеря “, написа един от първите гости на страницата си във Facebook.

Ресторантът The Bunyadi има 42 места и ще работи три месеца, за към този момент 46 000 са се записали да го посетят, твърди „ Индипендънт “. Сервитьорите са полуголи. Вътрешният ред изисква също телефоните и други електронните устройства да бъдат оставени в специфични шкафчета, с цел да не прави никой фотография в заведението. В заведението има и зона за гости, които желаят да ядат с облекла.

Освен това предметите в заведението са напълно естествени, в тях няма модерни технологии. Помещенията, в това число и кухнята, работят без ток и газ. Ястията пък се оферират в глинени съдове.

Гол ресторант отвори порти и в патриархална Япония. „ Амрита ” отвори порти на 29 юли, само че няма да позволява хора с наднормено тегло и картинки по тялото. Освен телесни ограничавания, има условия и за възрастта на клиентите – те би трябвало да са сред 18 и 60-годишни.

Всички гости ще оставят облеклата, фотоапаратите и мобилните си телефони на дрешник, а заведението ще им дава хартиено долни дрехи.

Ако тежестта ви е с над 15 кг над нормата, по-добре не си правете резервация, гласи лист с правила на уеб страницата на ресторанта. Предвижда се гости с очевидно свръхтегло да бъдат претегляни от личния състав.

В лондонския ресторант за голи позволяват дебели хора и други гости се оплакват от гледката, споделя говорителката на „ Амрита ” (безсмъртие на санскрит). Тя акцентира, че не става дума за дискриминация. „ Стремим се към римска хармония като тази на красивите картини в музеите ”, изяснява говорителката.

Гостите се задължават да не тормозят близките, да не ги допират или заговарят. Посетители с татуировки също не се позволяват.

Желаещите ще би трябвало да се бръкнат с по 750 $ за куверт, в случай че желаят да гледат театър с танци на мъже с изваяни тела.

Иначе, според от определеното меню, цената е четири пъти по-ниска, а храната сервират мускулести келнери с прашки. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР