В пълен състав излиза Етър за днешното гостуване на Миньор

...
В пълен състав излиза Етър за днешното гостуване на Миньор
Коментари Харесай

Етър ще е в пълно бойно снаряжение в Перник

В цялостен състав излиза Етър за днешното посещение на Миньор в Перник от шестия кръг на Втора лига. Мачът е от 18:00 часа. Главен арбитър е Мустафа Шефкет от Кърджали с асистенти Георги Стамболджиев и Румен Иванов, четвърти рефер е Кристиян Колев, а съдийски наблюдаващ - някогашният началник на арбитрите Костадин Стоичков.

Капитанът на етърци Здравко Илиев се завръща след наказване, същото се отнася и за халфа Николас Фемиа, който пропусна 3 срещи. Контузени играчи няма и всички са на линия, като най-важното бе да бъдат възобновени играчите в тридневната пауза сред мачовете.

Двубоят е от изключителна значимост за „ виолетовите”, защото противникът им е втори в класирането на 2 точки пред "болярите " и триумф може да прати отбора в челната тройка.

„ В Перник ни следва извънредно сложен мач. Миньор е построен от много положителни футболисти с богат опит и не инцидентно още не е губил мач. Без да обявява цели, тимът им се бори за класиране в челната тройка. Респект за Миньор, само че Етър постоянно играе за победа. Защо пък точно ние да не им нанесем първа загуба в шампионата “, разяснява старши треньорът на „ виолетовите “ Веселин Великов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР