В отсъствието не 9 от основните си футболисти, ЦСКА успя

...
В отсъствието не 9 от основните си футболисти, ЦСКА успя
Коментари Харесай

ЦСКА с престижно реми в Австрия

В отсъствието не 9 от главните си футболисти, ЦСКА съумя да приключи наедно 0:0 с " Шахтьор " Донецк. Украинците също бяха дали отмора на огромна част от титулярите си, като някогашният футболист на " армейците " - Жуниор Мораес, бе оставен на пейката.

Срещата не се отличи с доста чисти положения. В четвъртата минута " алените " желаеха дузпа за игра с ръка, само че основният арбитър не отсъди 11-метров углавен удар. Голяма късмет за украинците пристигна в 11-ата минута, когато Китанов избави " армейците " от несъмнено попадение.

Опасна офанзива в края на първото полувреме като по знамение не приключи с попадение. Тогава Перейра се намеси безапелационно и почисти.

През второто полувреме и двата тима направиха голям брой смени. В игра се появи и някогашният футболист на ЦСКА - Жуниор Мораес. В 82-ата минута Ракитски стреля непосредствено от директен свободен удар, само че само положителната интервенция на Китанов избави " алените ". Българският пазач още веднъж бе в центъра на вниманието, когато Мораес стреля рисково по посока на вратата, само че топката не съумя да премине през Китанов. По този метод и двата тима закономерно си поделиха равенството.

Преди това " алените " завоюваха и двете си контроли на лагера в Австрия, откакто победиха японския " Нагазаки " с 3:0 и съветския " Уфа " с 2:1.

Последната инспекция на " алените " ще бъде в понеделник, когато ще се изправят против " Брьондби ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР