В отговор на твърдения на ръководството на ФК Хебър Пазарджик,

...
В отговор на твърдения на ръководството на ФК Хебър Пазарджик,
Коментари Харесай

Бивши треньори и играчи на Хебър депозират искови молби срещу клуба

В отговор на изказвания на управлението на ФК Хебър Пазарджик, че няма отговорности към футболисти и щаб, някогашните треньори от клуба Антон Кирилов и Георги Петров са сезирали способените органи и правни институции.

" Категорично правя възражение против опитите да бъда наклеветен за нещо, което не е правилно. Дали детайли от системата са " изгубени " или не, кой би трябвало да бъде притеглен под имуществена отговорност, би трябвало да реши друга институция- способена и оправомощена, а не тоя и оня. " съобщи Георги Петров. Колкото до останалите футболисти, отговор даде техния юрист на персоналната си страница във фейсбук.

" Във връзка с спорни информации в медиите от през днешния ден, свързани с ползите на мои клиенти ви осведомявам, че поради несъблюдение на финансови отговорности по подписани съглашения през месец март 2020, другата седмица ще бъдат подадени 5 искови молби против ПФК ХЕБЪР-Пазарджик на обща стойност над 60 000 лв.. Ще бъде желано от съда и допускане на обезпечителни ограничения против ПФК Хебър-Пазарджик, които няма да са по никакъв начин приятни за клуба. Исковете са от Димитър Везалов, Йордан Апостолов, Веселин Марчев, Даниел Пехливанов и Георги Стоичков. Това несъмнено ще докара до обилни спомагателни разноски за клуба. Днес четох, че клубът нямал просрочени отговорности ", написа Радостин Василев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР