В основата на термина афродизиак е възприятието, че въпросният продукт

...
В основата на термина афродизиак е възприятието, че въпросният продукт
Коментари Харесай

Вижте кои храни ще ви направят шампион в леглото

В основата на термина афродизиак е усещането, че въпросният артикул оказва помощ за възстановяване на качеството на половия контакт при хората. Афродизиаците подтикват либидото, облекчават възбудата и покачват половата сила. Дългосрочните изследвания демонстрират, че някои храни имат капацитет да усилят половата мощност. Редовната консумация на тези афродизиаци предлага изцяло естествена опция да подсилите половите си качества. Нищо чудно, че пътят към спалнята на най-хубавите любовници е през кухнята. А кои са най-мощните афродизиаци измежду храните? За това написа Локално.мк.

Стриди
Легенда твърди, че макар общите разлики във времето, в което са живели, Клеопатра и Казанова си наподобяват на две неща - сериозните им полови качества и любовта им към стридите. Тази морска храна покачва равнищата на допамин, което подтиква както мъжките, по този начин и женските хормони.

Авокадо
Старото индийско име на авокадо е ahuacat, което значи тестис. Богатият състав на авокадото, който е потребен за полова мощ, демонстрира, че това име надали се дължи на сходството на авокадото с мъжките полови жлези. Според легендата, изумени от мощния резултат на авокадото като афродизиак, античните проповедници на християнството в Латинска Америка не разрешават на целомъдрени енориаши да употребяват този плод.

Аспержи
Мощният им резултат като афродизиак се изяснява с високото наличие на витамини от група В, които подтикват секрецията на хистамини, които пък се смятат за основен активатор на половото увлечение и при двата пола.

Смокиня
В доста култури смокините се свързват с добра плодовитост при хората, което е знак за позитивното им въздействие върху половата функционалност. Не е изненадващо, че в предишното в доста райони на света зрелите смокини са се търгували по-скъпо от златото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР